Ben je nog op zoek naar een fijne, ruimte accommodatie mét zorg op Texel? Ook in onze eigen Bed no Breakfast de Kapitein is het mogelijk om vakantiezorg te ontvangen. Vergelijkbaar met een zorghotel voor gasten met een lichte zorgvraag.

Een verblijf met vakantiezorg bij BnB de Kapitein heeft als grote voordeel dat ik, ook als je ongepland zorg nodig hebt, sneller kan helpen. De BnB zit in een apart gedeelte van de stolpboerderij, waardoor zorg nooit ver weg is! Hierdoor is een vakantie ook makkelijk te boeken als er 3 of 4 korte zorgmomenten nodig zijn.

De zorg kan in alle drie de kamers (Bakboord, Stuurboord en het Anker) van BnB de Kapitein geleverd worden voor volledig mobiele zorgvragers. Kamer het Anker is ook geschikt voor actieve rolstoelgebruikers. De kamer heeft veel ruimte naast het (normale) bed, geen drempels, en is voorzien van een onderrij wasbak en ontbijttafel. In de douche kan een douchestoel worden geplaatst. De kamer is niet voorzien van wand- of toiletbeugels, waardoor deze enkel geschikt is voor actieve rolstoel- of rollator gebruikers met voldoende balans.

Meer weten of boeken? Kijk op bnbdekapitein.nl of neem contact op.

vakantiezorg-zorg-vakantie-texel

vakantiezorg-verblijf-texel
vakantiezorg-vakantie-zorg-texel
vakantiezorg-vakantie-zorg-texel